Kulttuurikahvila

22141119_1320762238033938_3387498383247463842_nTervetuloa Suomalais-tiibetiläisen kulttuuriseuran leppoisaan ja kiinnostavaan Kulttuurikahvilaan kuulemaan tarinoita ’Maailman katolta’.

Tammikuussa 31.1.2017 puhujana on tiibetiläinen thanka-maalari Geshe Mönlam Wangyalin.
Kulttuurikahvila vietetään poikkeuksellisesti kuukauden viimeisenä keskiviikkona Helinä Rautavaara-museossa, jossa Geshe Mönlam Wangyalin thangka-näyttely on nähtävillä 18.1.-25.2.2018.
Kätevimmin museoon pääsee metrolla. Tapiolan pysäkiltä matkaa vain 400m.

Totuttuun tapaan, tarjolla Tiibetiläisiä momoja ja voiteetä!
TERVETULOA!

————————————-
Kultturikahviloita järjestetään joka kuukauden ensimmäinen tai viimeinen keskiviikko Töölön kirjaston Mika Waltari-salissa.
Ilmainen sisäänpääsy

Vetäjänä Suomalais-tiibetiläsen kulttuuriseuran puolesta toimii Riikka Theresa Innanen, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä fbssä tai spostitse info(at) tiibetseura (piste) fi
——
The Finnish-Tibetan Cultural Assosiation hosts every 1st Wednesday of the month Culture Cafés at Mika Waltari-hall in Töölö Library, Helsinki.

Curated by Riikka Theresa Innanen. Please contact her with questions and suggestions via facebook or via email at info (at) tiibetseura (dot) fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>